Een groter huis zónder te verhuizen!

Meer ruimte nodig, maar verhuizen is geen optie? Een dakopbouw is dé oplossing. Het biedt u niet alleen meer ruimte, maar verhoogt ook de waarde van uw woning. 


Elke dakopbouw is uniek. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Geen idee is te gek. Er kan vaak meer dan u denkt!  Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.


Maquette

Wij maken voor u het ontwerp en zorgen voor de vergunningsaanvraag. In onze werkplaats wordt uw dakopbouw geprefabriceerd. Wij maken zelfs een maquette op schaal, zodat meteen aan de slag kunt met de indeling en inrichting.


En als de dakopbouw klaar is, wordt hij in één dag op uw huis gezet.  U kunt kiezen voor een casco aflevering, maar wij  kunnen de dakopbouw ook helemaal voor uw afwerken. Dan regelen we álles voor u. Van sloten tot stucwerk en van vloer tot keuken.


Dakopbouw in Utrecht

Veldhuizen Dakopbouwen is al ruim 10 jaar dé specialist in het maken van dakopbouwen in Utrecht. Alleen al in de Vogelenbuurt, Rivierenwijk en Dichterswijk vindt u meer dan 45 van onze dakopbouwen.  De stad Utrecht en haar woningen van 1900 – 1930 kennen voor ons geen geheimen meer. Wij kunnen u daardoor uitstekend adviseren en  tal van voorbeelden laten zien.


Veldhuizen Dakopbouwen biedt u:

  1. -   Verzorgen van ontwerp

  2. -   Verzorgen van vergunningsaanvraag

-Creativiteit en innovatie

-De zekerheid van ruime ervaring.

-Prefabricage van dakopbouw

-Minimale overlast

-Plaatsing in één dag

-Veel kennis van Utrechtse woningen

-Inventiviteit en meedenken

-Één contactpersoon

BrochureStart_files/brochure_geertveldhuizen_klein.pdfshapeimage_1_link_0